Jauns interneta projekts palīdzēs sekot līdzi kuponiem
Publicēts 5. aprīlī, 2014.
Latvijā ir desmitiem kolektīvās iepirkšanās portālu, kas piedāvā tā sauktos "kuponus". Līdz šim izsekot līdzi visiem daudzajiem piedāvājumiem bija sarežģīti un prasīja daudz laika...

Kolektīvās iepirkšanās portāli pie mums nu jau vairs nav nekāds jaunums. Gluži pretēji - tie ir saradušies krietnā skaitā un regulāri parādās dažādi jauni piedāvājumi. Ja kāds vēlas izsekot līdzi jaunākajiem kuponiem, šim mērķim patiesībā nākas ļoti regulāri ziedod diezgan daudz laika.

Var jau, protams, arī nesekot līdzi. Nav gluži tā, ka šī būtu vienīgā iespēja kaut ko nopirkt uz atlaidēm. Arī parastajos veikalos mēdz būt akcijas, izpārdošanas. Un tomēr...

Ne jau velti šie kolektīvās iepirkšanās potāli ir tik populāri - nereti daudzo piedāvājumu jūrā trāpās arī kas tiešām izdevīgs un noderīgs. Ja vien izdodas to laicīgi pamanīt. Un tieši šajā brīdī nāk palīgā jaunais kuponu un akciju katalogs, kurā ir apkopoti Latvijas lielāko kolektīvās iepirkšanās portālu piedāvājumi.

Jaunais katalogs piedāvā atzīmēt sarakstā, kādas kategorijas apmeklētāju interesē vairāk un kādas mazāk, attiecīgi sakārtojot un ierobežojot rādāmos kuponus. Rezultātā katru dienu var aplūkot tikai dažus kuponus no aktuālajām kategorijām, tādā veidā ietaupot ne mazums laika.

Uzreiz jāsaka, ka šajā katalogā nav pilnīgi visu iespējamo portālu piedāvājumi. Bet tas jau arī nav mērķis - kvalitāte tomēr ir nozīmīgāka par kvantitāti. Galu galā runa tomēr ir par mūsu patērēto dārgo laiku. 

Links uz jauno kuponu katalogu - kuponi.mycompany.lv 

-- 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: