Īpaša Pasaules karte ceļotājiem
Publicēts 6. martā, 2016.
Ceļotājiem tagad ir pieejama īpaša karte - online scratch map. Tā ir virtuāla pasaules karte, kurā iespējams izkrāsot apceļotās valstis, pievienot novērtējumus, komentārus un saites uz ceļojumu aprakstiem un galerijām.

Daudz un regulāri ceļojot, var pienākt brīdis, kad pats vairs īsti nemaz neatceries, kurās valstīs un cik bieži ir pabūts. Tieši tādiem gadījumiem var noderēt ceļojumu scratch map.

Scratch map (jeb tulkojumā - nokasāmās kartes) nav nekāds jaunums - jau krietni sen ir pieejamas pie sienas liekamās nokasāmās papīra kartes, kas ir diezgan populāras dāvanas ceļotājiem. Tomēr papīra kartēm ir vairāki acīmredzami trūkumi. Pirmkārt, tās var tik sabojātas, saplīst, pazust. Otrkārt, papīra kartēm nav iespējams pievienot izsmeļošus ceļojumu aprakstus, galerijas un citus interesantus datus. Un, treškārt, tās redz tikai paši īpašnieki un viņu viesi, ja karte ir pielikta pie sienas. 

Tieši tāpēc vajadzētu apsvērt domu par alternatīvu variantu - online ceļojumu kartēm, kam nepiemīt neviens no minētajiem trūkumiem. 

Viena jauna ceļojumu karte ir pieejama karte.mycompany.lv mājas lapā. Šobrīd karti var izmantot ar portāla draugiem.lv login'u. Drīzumā plānots to papildināt arī ar neatkarīgu iespēju reģistrēties tieši mājas lapā un ar Facebook login integrāciju. Šajā ceļojumu kartē iespējams ceļojumiem pievienot novērtējumus, saites uz aprakstiem un galerijām, kā arī cita veida interesantus papildus datus. 

Links uz ceļojumu karti: karte.mycompany.lv 

 

 


Komentāri (1)
Andris: tāda pašvaka gan tā karte, bet nu pamēģināsim
16/07/2016 11:09
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: